Brytningstid for helsetjenester

 
shutterstock_99130316.jpg
 

Sentralisering skaper nye utfordringer for både helsepersonell og pasienter

 

Sykehus legges ned og kompetanse samles på få, store sykehus. Samtidig skrives pasienter ut av sykehus raskere enn før, og det aller meste av kirurgi gjøres som dagkirurgi.

Mens spesialkompetanse sentraliseres, sendes stadig flere pasienter med kompliserte sykdommer hjem og bort fra kompetansen. Dette skaper store utfordringer for kommunehelsetjenesten med tanke på både kostnader og kompetanse.

Alt dette krever nye løsningsmodeller, og Omsyn er en del av disse nye løsningene.

Selskapet ble stiftet i 2014. Grunnleggere var dr. Vidar Arnulf og Arild Stapnes Johnsen. I dag har vi hovedkontor i Stavanger, Norge, og salgskontor i Saltsjö, Sverige (Nordisk Telemedicin AB).

Vi har i samarbeid med Norsk Senter for Akuttmedisin initiert et forskningsprosjekt rundt effekten av våre tjenester. Det er også bekreftet at en stipendiat skal ta en doktorgrad på denne forskningen i samarbeid med de kommunene som bruker våre systemer. Det er første gang denne type forskning gjennomføres i Europa.

Vi utvikler stadig våre produkter og tjenester

 

Vi er svært interesserte i å høre hva du mener om produktene våre. Er det noe du savner? Tips oss om hvordan vi kan bli bedre!

 
Navn *
Navn
 

Referanser

Vi har levert produkter og tjenester til flere norske kommuner. Ved forespørsel kan vi sette deg i kontakt med personer og foretak som har tatt våre produkter i bruk.

  • Gunnhild Vindvik Nordstrand, Giske kommune

  • Håkon Edland, Farsund kommune

  • Forsker dr. Med. Lars Wik, NAKOS