Omsyn lanserer nå en ny intuitiv videoløsning for hjemmetjenesten: OmsynBl;nk

OmsynBl;nk knytter hjemmesykepleien, bruker, pårørende og lege sammen i et lukket og kryptert videokonferansesystem. OmsynBl;nk har en rekke funksjoner og kan skreddersys den enkelte bruker.

Hver bruker får et eget nettbrett låst til OmsynBl;nk appen. Brukerens profil knyttes til utvalgte personer som skal kunne kontakte bruker, dette kan være hjemmetjenesten, fastlege, legevakt, sykehjem eller pårørende. Det er kun disse som kan bruke systemet. Ved oppringing til bruker kommer det både lyd- og lyssignal som varsler om innkommende samtale. Bruker kan da velge å avvise samtalen eller motta den ved hjelp av store felt på skjermen. Dersom bruker av ulike årsaker ikke er i stand til å avvise eller akseptere innkommende samtale, vil kamera automatisk åpne seg etter noen sekunder.

Men kan ringe inn eller motta samtaler fra OmsynBl;nk på både mobil, nettbrett eller PC - forutsatt at man er autorisert for det.
Spesielt for OmsynBl;ink er at sensordata kan vises direkte i skjermbildet under en samtale. Dette gjør at helsepersonell raskt kan få en oversikt over måleresultater samtidig som man snakker med brukeren.